WEDSTRIJD FC Dynamic Houthalen - ZVC Onbetong Tongeren  2 - 7  (2-2)

DATUM 10-12-2010  19:45

DOELPUNTEN

VERSLAG De wedstrijd van vandaag was de laatste wedstrijd voor de Winterstop. Een Winterstop die voor ons meer dan welkom is omdat wij momenteel in een dipje zitten. Onze tegenstander was Onbetong Tongeren het Nummer Twee in de stand en al jaren lang een gerenomeerde team in Derde Nationale. Met andere woorden een zeer moeilijke opdracht wetende dat Poncelet Nick gekwetst aan de kant bleef en dat Holtappels Tim geel geschorst was. Ondanks de Twee afwezigen en ons dipje begonnen wij vrij goed aan de wedstrijd die gelijk opging met kansen aan beide kanten. Het Eerste doelpunt kwam er na Vijf minuten via Van Den Eynde Andreas 1 - 0. Maar halverwege de Eerste helft konden de bezoekers tegenscoren via Putzeis Joeri 1 - 1. Even later konden de bezoekers wederom scoren via Lortye Ben 1 - 2. Maar net voor de rust kon Porco Sandro nog de verdiende gelijkmaker maken 2 - 2.

Ook na de rust ging de wedstrijd gelijk op totdat Jans Sven na Vijf miuten de 2 - 3 binnen trapte. Vanaf dat moment probeerden wij nog terug te komen maar tot scoren kwamen wij niet meer. De bezoekers konden in het laatste Kwartier nog Vier keer tegen scoren, eerst de 2 - 4 door Lortye Ben en vervolgens nog eens Drie keer Putzeis Joeri. Al bij al een vrij zware nederlaag na een goede Eerste helft maar een zwak slot kwartier de score van 2 - 7 is wat overdreven maar het was wel een verdiende overwinning voor Tongeren.